Okategoriserade

Vad innebär e-handel med dropshipping?

Jag som bloggar mycket om kläder för barn älskar just att köpa kläder åt mina barn.

Jag har tvillingar så det är inte så svårt att köpa kläder åt dem. Det jag gör är att köpa likadana kläder hela tiden fast olika färger så klart. Jag har sett folk som har tvillingar som också köper identiska kläder till dem. Då blir det också svårt att hålla reda på dem och veta vem som är vem. Varför ska man ens förvirra folk mer än nödvändigt?

Jag brukar därför alltid köpa olika färger till dem dvs en som får varma färger och en som bara får kalla färger. Den ena flickas kläder går åt rött och rosa medans den andra flickans kläder går åt blå och lila. På detta sätt kan också folk hålla reda på dem enklare. Varför svåra till saker mer än nödvändigt?

Nu när det har blivit lite långkunjuktur så märker jag också att vi inte lägger pengar på barnkläder lika ofta. Vi försöker vara sparsamma för att inte riskera att våra företag går i konkurs. Vi har förut drivit e-handel med bara barnkläder därför är det också för mig en stor passion att blogga om kläder för våra små flickor.  Det man då kan göra om man är lite osäker på hur företaget går är att testa företagsrekonstruktion som kan vara räddning för din verksamhet eller företag. Sedan beror det på om du har ett lager hemma eller kör med dropshipping.

Vad innebär dropshipping?

Det innebär att du inte har ett laget och lägger heller inga pengar på att köra ett lager. Detta är den bästa form du kan jobba med och är en otrolig populär metod utomlands. I Sverige är det inte många som använder denna typ av försäljning för vi har ej riktigt kommit i gång med den. Så fort detta kommer i gång kommer du verkligen se mer försäljning på nätet då detta går fort och smärtfritt. Du slipper dyra kostnader som personal och hyra. Det dyraste måste nog vara alla varor du lägger enorm budget på som du kanske aldrig säljer. Här slipper du verkligen oroa dig för att datumen ska gå ut speciellt när det gäller livsmedel. Även när det kommer till mode så vill man ju heller inte ha gamla modeller när det kommer nya hela tiden. Folk kan också tröttna på din e-handel om du tex säljer barnkläder och aldrig kan uppdatera sidan. Har du dropshipping så kan du uppdatera den hur ofta du vill utan att det kommer att kosta dig något.