Mer om Bloggsessan och samarbete

Sessan heter jag och driver bloggsessan

Jag bor ihop med min man och våra tvillingar som heter Alex och Alexandra på en herrgård som vi har fått ärva av barnens farfar. Den behöver verkligen renoveras från topp till tå men vi gillar att den är sliten och bär en lång historia. Detta är en herrgård som har funnit i familjen i flera generationer och vi är den 6:e generation som bor här.

Jag driver denna blogg om allt som rör bröllop dvs bröllopsguiden

Här får du ta del av allt från smycken, tiaror, brudklänningar, bröllopsklänningar bijouterier, festlokal, brudbuketter, bröllopstårta, brudtärnor, brudgum och bröllopspresenter. Ja kortare sagt allt som rör bröllop!

Vill du komma i kontakt med mig?

Maila mig på: info@bloggsessan.se

Det kan gälla bara en kontakt, ett samarbete eller en fråga du har.