Skor

Sommarskor som passar till smycket

Nu är det dax att ta fram sommarskorna

Solen har börjat skina på många platser i landet. Vinterjackor, varma skor och tröjor börjar plockas undan och lättare och tunnare kommer fram. Då också sommarskorna med lite högre klackar och finesser. Det här är det jag älskar-att ta fram skorna med lite blingbling, öppna tår och klackar man inte har kunnat använda under vintern.

Under vintern har man använt tjockare tröjor och jackor och man har inte använt så mycket smycken som man kanske gör på våren. Nu har dom längre smycken plockats fram för att kunna pryda både en blus och tunnare jacka. Så varför inte se till att både smycken och skor passar ihop?!

Silversmycken kan du ha till allt

Längre silversmycken går till allt, vilken färg du än har på dig eller om du är uppklädd eller vardagsklädd. Det är en enkelt val, men också ett mycket stilrent val. Därav kan du också välja skor som passar. Ska du ut och göra ärenden kanske du sätter på dig ett par bekväma skor, men ändå så känner du dig uppklädd på grund av dina längre silversmycken. Dessa smycken kan du hitta i dom flesta butiker som säljer smycken och att köpa fler i olika modeller och längder är kul då du kan välja efter vad dum använder för blus eller tröja. Du väljer helt enkelt smycke efter urringning för att passa.

Har du en vit eller mycket ljus överdel kan det vara snyggt med en avbrytning på ditt smycke. Istället för en kedja kan du välja ett smycke med band eller snodd.