Håruppsättning, Smycken och tiaror

Det finns mycket smycken till ditt hår

Det är alltid kul med smycken som syns

Mössa och vantar har det blivit en hel del av i vinter och då tycker jag att det är dax att ta hand om vinterhåret. Även om jag gjort lite inpackningar under vintern så är det nu dax. Dax att släppa ut lockarna och få tillbaka det mjuka håret igen. Jag har använt såna där mjuka hårband under vintern för att det inte ska slita så mycket på håret. Dom finns ju att köpa nästan överallt idag i butikerna. Med mjukt tyg runt om som man lätt kan sätta upp en hästsvans innan mössan har åkt på. Nu när man tar av dessa mössor så kan man också passa på att pryda håret med smycken. Smycken som syns och gör så att din kanske slarviga uppsättning av håret ser riktigt snyggt ut.

Hårnålar med bling

När du sätter upp ditt hår i en tofs använder du säkert en mjuk snodd för att inte slita på håret, men du vill göra det där lilla extra. Även om du bara sätter upp en toft eller en knut kan du sätta i  hårnålar som idag finns att köpa prydda med stenar eller en blomma.

Till och med en klämma med ett smycke kan göra så att din enkla håruppsättning blir finare.

Gör du en knut eller flätor som du sen rullar ihop kan du också sätta hårnålar runt ditt hår eller ett spänne. Det är så lite som gör att det blir finare. Dom små detaljerna.