Smycken och tiaror

Smycken för barn

Köp i äkta silver för att dom ska hålla längre

Barn ser ofta att vi vuxna sätter på oss smycken i alla former. Det kan vara halsband, örhängen eller armband. Så varför inte ge ditt barn ett smycke också beroende på vilken ålder ditt barn är. Det kan också vara en present till någon bekants barn. Det man ska tänka på är ifall du funderar på ett halsband är hur lång kedja du köper. Köp inte för lång kedja då den kan fastna när barnet leker och kan då lätt gå sönder. Så köp hellre en kortare och helst i silver så det håller längre.

En kedja runt halsen kan vara gott nog, men det finns också halsband till barn som har ett hänge. Det kan vara en nyckelpiga, hjärtan eller något djur. Det finns halsband till både flickor och pojkar.

När du köper smycken till barn finns det ofta små paket att välja emellan som innehåller både halsband och armband. Det kan vara rätt kul att ge bort på kalas för barnen eller till en present till ditt eget barn vid födelsedag eller jul. Vet du inte hur lång kedja eller armband du ska köpa kan du mäta mudden på tröjan som du vet sitter åt och sen lägga till nån centimeter. Eller en polotröja, om du inte vill mäta så barnet förstår varför du mäter.