Okategoriserade

Mitt släktskap med familjen Wahlgren

Jag borde bli inbjuden till kändisfester då jag faktiskt är släkt med familjen Wahlgren i rakt nedstigande led.

Jag ska nog kontakta lite festfixare och skicka in bevis på att jag är släkt med dem. Få se nu om jag hädanefter kommer stå på någon gästlista framöver. Jag har också sett att de som vistas på dessa fester alltid är samma människor. Tröttar inte dessa människor på att gå på fest flera gånger i veckan. Har de inga liv och gör det inget annat än att festa och äta gratis.

Det känns som om de som går på dessa kändisfester är där bara för att äta gratis som parasiter. De som håller i dessa fester vet om det men de har inget val för aktuelle kändisar vistas inte på sådana fester har jag också sett. Tex Kenza Souiten och Isabella Löwengrip skulle aldrig vistas på dessa fester för de är för fina och för rika för att vara där.

Om du hamnar på dessa billiga fester då är du bara en B kändis glöm inte det. Ju mer du vistas bland dessa marginella människor och deras låga fester desto mer out blir du som offentlig person.

Nu måste jag planera min vecka tillsammans med min sambo hör senare