Okategoriserade

Gissa vilken offentlig person jag är släkt med?

Jag har gjort DNA test för att se om jag är släkt med någon kunglighet.

Jag var verkligen inte släkt med någon kunglighet varken från mamma sida eller min franska pappas sida. Däremot är jag släkt med familjen Wahlgrens på långt håll.

Jag vet inte riktigt hur men det står att vi troligen är bryllingar och det är ju jätteroligt för min del. Nu kan jag skryta om att jag minsann är släkt med dem. Det är ca 6 % samma DNA uppsättning jag delar med Bianca och jag är född 1990.

Jag undrar om jag ska ta kontakt med dem för att se om de i varje fall accepterar mig. Kanske kommer jag räknas som oäkting även från deras håll vem vet hur de resonerar? De verkar ju inte vara elaka människor så visst tror jag att de kommer att acceptera mig som en mycket avlägsen släkting.

Hur skulle du göra om du fick veta att du var släkt med en hel familj som är kända. De är Sveriges svar på  familjen Jacksson faktiskt. Pernilla Wahlgren måste då vara Janet Jackson och någon får väl bli Michael Jackson.

Denna familj har haft mycket problem och har alltid stått starka trots alla sina problem. Nu ska jag sminka mig lite för jag väntar besök. Hejdå så länge kära bloggläsare!