Okategoriserade

Jag ska avslöja en hemlighet

Det är ingen hemlighet om att jag är en oäkting till en fransman och att hans fru inte ens vet om min existens. Nu ska jag berätta en annan hemlighet jag har.

Jag ska överraska min dotter och hon vet inte om det. Så jag vet inte hur mycket jag kan skriva om detta i bloggen för någon kanske läser och berättar det för henne. Min dotter är 2 år gammal och är mitt enda barn. Jag vill inte ha fler barn min dotter Alexandra räcker gott och väl för mig.

Vi ska göra en fest för henne och bjuda in alla barn från hennes dagis på tårta och korv med bröd. Hon är ny på sin dagis så då blir det ett utmärkt sätt för henne att få nya kompisar. De kommer komma ihåg henne om de har hälsat på oss. Jag är så glad över att jag äntligen ska få fira min dotter som fyller hela två år gammal. När jag fyllde år vad det bara min mamma som grattade mig men hon lät mig aldrig bjuda hem kompisar. Hon sa att när jag flyttar hemifrån får jag bjuda hem mina vänner. Så länge som jag bodde hemma var det hennes regler som gällde.

Jag gråter inte över spilld mjölk för jag vet att min mamma älskar mig såsom jag älskar min dotter. Det var andra tider då och hon var beroende av mormor hela tiden. Jag är inte beroende av någon utan bestämmer allt själv.