Smycken och tiaror

Nu är det snart dax för julsmycken

Lite julbling i öronen till jul

December och julen närmar sig med stora steg. Mat, pyssel, julklappar och allt vad som julen innebär planeras och då måste man också planera kläder och smycken. Att ha örhängen till julen hör till och där beror det lite på vad man kommer att ha på sig. Antingen ska man gå på en jättestor tillställning där det är lite finare kläder, eller så har man en mysig familjejul med lite mer vardagliga kläder men ändå i jultema. Jultema för julen är ju m mycket rött och vitt.

Vill man ha lite mer diskreta örhängen så kan det vara små tomtar, kulor eller snögubbar. Dom kan hänga i öronen eller sitta direkt mot öronen beroende på vad man är bekväm med.

Ska man gå på en större tillställning med långklänning eller dylikt så kanske lite mer blingbling passar bättre. Det är kanske inte ofta man använder dessa till vardags eller normalt så varför inte passa på att använda dom när man kan. Eller kanske till nyårsafton som också måste planeras.