Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Lite bilder från när jag var i Frankrike

Lite blandade utflykter

Jag har precis kommit hem från Frankrike och brukar åka dit med jämna mellanrum då min pappa är fransman och bor kvar där. När mamma fick veta att hon var gravid med mig åkte hon tillbaka till Sverige och pappa blev kvar. Min pappa var redan gift med en fransk kvinna som inte visste om min mamma.

Sol, bad, picknick och en massa utelekar. Det är väl allt som tillhör sommaren. Och att göra utflykter med både familj och vänner är nått som är underbart. Och vi ska göra en hel del utflykter i sommar tänkte vi. Bland annat sitter vi och planerar ett besök till Skansen med en massa vänner just nu.

Lill-Skansen har öppet året om. Och om man ska gå på sommaren som dom flesta vill så får man gå in och titta vilka öppettider dom har. Och vi ska gå i sommar tänkte vi. Titta på alla djur, ta en fika, ha med oss en liten korg med extra saft till barnen. Och så blir det väl en och annan glass där också skulle jag tro.

Man kan tom nu köpa biljetter i förväg på deras hemsida och det är ju bra, för då slipper man stå i dom långa köerna. För barnen blir så himla ivriga när dom bara vill springa in på en gång. Ja, det blir nog en rolig upplevelse för både oss vuxna och barn.

Lämna ett svar