Okategoriserade

Spök kakor eller bakelser i år

Förra året blev det kakor – vad blir det i år ?

Det är snart halloween och barnen vill baka något kul som vanligt. Förra året bakade vi små spök kakor och dom gick åt på en gång. För det är ju inte så avancerat. Man bakar bara en kaka man tycker om i den form man vill ha. Och så kan alla hjälpa till att dekorera kakorna som små spöken.

I dag finns det massor av former i olika former och storlekar att köpa. Och alla köper dom så vill du ha något kul till halloween så ska du omedelbart köpa det. innan dom tar slut. Spöken, pumpor, skelett eller vad du vill. Men är du duktig kan du själv skära ut formerna eller kanske rita och använda.

Här kommer ett tips : rita upp en form som du vill ha i ett hårdare papp. När du sen har kavlat ut din kakdeg lägger du din urklippta form på degen och skär ut med en fin kniv. Sen är det bara att flytta den och fortsätta rita ut dom. Då får du dom i den storleken du vill ha dessutom. Så här ritas det för fullt för att göra helt egna kakor. Men det kan också bli nån bakelse också i form av ett spöke.