Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Popcorn – populärt i somras

Det var slut i butikerna

I somras kunde man på många sociala medier läsa om att man kunde så popcorn. Inte dom där micro popcornen utan dom som man poppar i en kastrull med olja eller smör. När jag köpte min första påse så fanns det massor av dessa påsar i butikerna, men mitt i sommaren då jag ville köpa fler påsar så var det totalt slut i butikerna. Alla verkade köpa dessa och ville testa. Och även jag testade att så dessa. Men jag sådde dom i för små krukor och dom torkade ut alldeles för fort. Och då behövde jag köpa nya.

Men det kunde jag gömma. I alla fall för stunden. Men man kan fakstiskt så dessa popcorn året runt om man vill och det ska jag testa. Jag tycker det är fint med gröna växter överallt i huset. Så antingen sår du en massa popcorn i en kruka så blir dom inte så höga. Eller så sår du få i en kruka och då växer dom och blir mycket högre.

Men häromdagen kunde jag inte låta bli. Jag blev så sugen på popcorn så jag var tvungen att poppa mig en liten skål. Jag la mig i sängen och tittade runt på dom sociala medierna innan jag satte på en film och fortsatte snaska på mina popcorn.

Lämna ett svar