Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Därför brukar bloggare vara mode intresserade

Som ni alla vet så är alla bloggare intresserade av mode och vet ni varför? Det ska jag gå närmare in på och ni alla kommer att känna igen er.

Som bloggare så blir man ofta inbjuden till olika bloggevent. Är man dessutom en känd bloggare och har stor statistik som jag har då blir man inbjuden varje vecka på något. Det är alltid någon evenfixare som har något på gång. Som bloggare vill man inte vara klädd som alla andra och man vill dessutom inte ta på sig samma kläder hela tiden. Man vill liksom överglänsa alla andra gäster och speceillt andra bloggare.
För att uppnå detta på varje bloggevent eller kändisfest som man bli inbjuden på så googlar man runt på olika onlinebutiker för att kolla efter senaste modet. Ett av dem som har snygga kläder är företaget Trendhim. Det är en sida för män för ni vet väl om att bloggande män är mer måna om sin image.

Det som gör en man mest stilig är valet av hans slips

Kolla in min vän. Han är modell och verkligen mån om sitt utseende. Både han och hans pojkvän har alltid mycket vackra bilder av sig själva på instagram. Så tjejer är verkligen vi tjejer mer fågänga än vad männen är? Nope inte om man kollar vackraste modellen.

0 comments / Add your comment below

Lämna ett svar