Skip to content
Okategoriserade

Vi fortsätter vår planering

Vi börjar närma oss vårt mål

Vi tjejer fortsätter att planera vår årliga fest för fullt och i helgen så träffades vi och bestämde oss att nu ska vi bli klara. Vi såg till att våra barn hade att göra eller att våra män tog hand om dom och så tog vi in på ett hotell. Nu kunde vi vara ifred och planera för fullt.

Lite tända ljus, lite smått att äta och lite bubblor och så satte vi fart efter det. Och nu sprudlade alla idéer för fullt. Så vi började med det lättaste : barnen ! Vi vet vad våra barn tycker om och vill ha om dom själva får välja så det kommer att bli ett litet buffé bord för dom så dom kan plocka av det dom vill ha. För vi har barn i olika åldrar och det måste passa alla. Så hamburgare, spagetti, köttbullar, pommes, pizza, små bröd och olika drycker kommer det att finnas för dom.

Sen blev det lite mer allvarligt när vi började prata om vuxna och mat. Men vi har bestämt oss för att det blir catering och skrev ner både snittar, tre olika förrätter och en kött-, kyckling- och fiskrätt till varmrätt. Alla ska få det dom vill ha. Plus att det blir en liten osttallrik och nån liten chokladbit till kaffet.  Nu riktigt längtar vi efter att få allt bokat och klart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *