Inlägg

För att dina saker inte ska gå sönder

.

Öppna skåpen också

Alla tänker på räntor och boendekostnader idag.  Men när det väl händer att man ska flytta så tänker man inte på att det är ett gigantiskt jobb att planera. Alla dessa saker som måste flyttas från en plats till en annan. Man tittar på möblerna och annat och tänker att det här går hur enkelt som helst. Men man kanske ska titta i skåpen också. Och för att dina saker inte ska gå sönder så måste du tänka på hur du packar eller får med dom till ditt nya boende. Och hur gör du det på bästa sätt ?

För att dina saker inte ska gå sönder

Det är alltid kul att äntligen få nyckeln till ditt nya boende. Eller varför inte din lokal ifall du har startat en firma. Men att förbereda allt innan är något som man verkligen måste tänka på. När ska allt göras, vem ska packa, hur ska du packa och hur ska du få allt till adressen utan att behöva ringa alla dina bekanta och be om hjälp ?!

För att dina saker inte ska gå sönder

I början är det jättekul att plocka och lägga ner saker i kartonger, men efter ett tag blir det både jobbigt och tråkigt och man kanske slarvar med ömtåliga saker. För att dina saker inte ska gå sönder så ska man anlita någon som vet hur man gör med allt från början till slut ? Flyttfirma Peter Åkare i Stockholm kan hjälpa dig från början till slut med allt det du behöver när du flyttar. Vare sig det gäller dig som privatperson eller företag.

Det är bättre med professionell hjälp

Dessutom så får du RUT-avdrag om du tar hjälp av en flyttfirma och betalar bara 50 % av arbetskostnaden. Det är mycket värt då det är både tidskrävande och jobbigt. Och du har inte dom hjälpmedel som en flyttfirma har som behövs.  Slitet med att flytta en stor soffa eller alla kartonger som är packade kan göra att det tar mycket längre tid om du ska göra det själv. Vet du till exempel hur du ska packa alla dina ömtåliga saker ? Du kanske virar in några glas i handdukar eller papper, men hur många handdukar har du egentligen ? Det är bättre att låta professionella både packa, flytta och bära in dina kartonger och möbler så att inget blir förstört.

Behöver du hjälp med en privat flytt eller en flytt när det gäller ditt företag så kontakta Peter Åkare. Du kan kontakta dom antigen via telefon, mail eller besöka dom. Dom finns på Karlbergsvägen 59 för att få en prisuppgift och offert på det du behöver hjälp med.