Allmän bröllopsguide

Regnet blev roligt

Det var ganska skönt

Det har inte varit ett riktigt regnväder på riktigt länge. Bara sånt där sommarregn som vara någon timme och sen har solen kommit tillbaka. Men häromdagen hade vi ett riktigt regnväder och det var riktigt skönt. På höstarna när det regnar titt som tätt tycker man det är jobbigt och behöver antingen paraply eller regnkläder beroende på vad man ska göra.

Nu när det regnade satt vi tom ute och åt lunch då det var avkopplande att höra regnet falla. Och barnen tyckte det var kul och sprang ut med sina hinkar och fyllde med vatten. Sen gick dom och vattnade krukorna som stod på altanen. Och dom tog inte ens på sig regnkläder utan sprang ut i bara t-shirt och shorts. Det ska jag påminna dom om i höst.

Under tiden som jag småpysslade inomhus så tog barnen fram sin lekdeg som dom inte lekt med på länge. Men idag var det ett gyllene tillfälle. Och jag tror barnen och vi tyckte det var ganska skönt med en dag inne och kunna leka, läsa en bok eller titta på en film.

Vi avslutade dagen med myskläder, hemmagjord pizza framför en film innan barnen gick och la sig. Jag la mig i sängen med en bok ganska tidigt medans mannen tittade på en film. En lugn och sval dag som blev annorlunda dagen efter när vi vaknade då barnen hade mycket spring i benen. Men det klarade vi av också då vi och några bekanta åkte och badade tillsammans och hade stora picknick-korgar med oss.