Okategoriserade

Tidig morgon

Kaffe innan alla vaknar

Häromkvällen var vi uppe ganska länge då vi försöker njuta av dom härliga kvällarna så gott det går. Filtar togs fram på småtimmarna för att ingen skulle frysa och mjuka mysiga strumpor. Nu när det faktiskt börjar bli lite mörkare tidigare och tidigare så tände vi också en massa ljus. Och så satt vi där med några bekanta och pratade, lyssnade på musik och bara njöt.

Det gör också att familjen sover lite längre dagen efter. Men jag vaknade tidigt och jag smög upp och stängde till både vår och barnens dörrar så dom fick sova ut. Själv gick jag ner till köket och gjorde mig en kopp kaffe och satte mig och kopplade av och tittade ut när solen gick upp. Mobil och stativ fick följa med ifall jag såg något jag ville ta kort på utomhus innan jag gick och satte på mig lite mer kläder och gick ut i trädgården.

Eftersom familjen fortfarande sov när jag kom in ställde jag mig och gjorde lite pannkakor och la på lite bär till barnen. Det tyckte dom var jättegott och mysigt när dom kom upp och det var tur att jag gjorde fler för dom var riktigt hungriga.  Resten av pannkakorna sparade jag ifall det var någon som ville ha till lunch. Nu ska jag ta tag i dagen som idag kommer att bli ganska lugn. Tror jag i alla fall. Det finns inga måsten inbokade och vi kan ta dagen som den kommer.