Skip to content
Inlägg

Hitta på nya lekar

Hitta på nya lekar

Sommaren är väl inte riktigt slut än, men en del har börjat jobba och snart börjar också skolorna. Vi försöker njuta av sommaren än så länge och vi har haft riktigt fint väder som inneburit både bad, picknick och solkrämer. Badleksakerna har använts flitigt, men snart är det dags att hitta på nya lekar när det inte längre går att bada.

Hitta på nya lekar

Dom här Paw Patrol Walkie Talkies tyckte jag var lite roliga. Barnen kan ha varsin walkie talkie och hitta på en massa roligt både inomhus och utomhus. Gömma sig bakom buskar och prata med varann och den har en räckvidd på 120 meter.

Jag har nu en personlig rabattkod som ni kan använda och som ger er 10 % rabatt på sommarleksaker. Skriv in lekc9-b i kassan när ni ska betala. Den gäller till den 12:e december i år, men kan inte kombineras med andra rabattkoder och kampanjpriser. Så gå in och titta runt så lovar jag er att ni kommer att hitta både det ena och det andra som du vill handla.

Sommarleksaker

Hos LeksaksCity hittar du leksaker till barn upp till 12 år. Det finns sommarleksaker som barnen kan leka med långt in på hösten då det finns både bollar och sandleksaker. Men också andra leksaker som badmintonset och skateboards.

Varför inte köpa en basketkorg med boll och en pump ?! Antingen till ditt eget barn eller ge bort som present ifall man ska gå på kalas ?! Det kan både flickor och pojkar leka med. Man sätter fast korgen antingen på en vägg eller nått annat man har hemma. Hela setet innehåller både korg, boll och en pump så att bollen kan pumpas upp vid behov.

Vill man ha nått mer för flickor finns det hopprep som lyser i mörkret när man. hoppar med det. Men det finns också andra hopprep i plast eller väv om du hellre vill handla det.

LeksaksCity

På LeksaksCity hittar du massor av leksaker för både inomhus och utomhus. Du kan söka efter leksaker efter åldern på det barn du ska handla till. Och vill du handla ett märke som du tycker om går det att söka efter det också. Man kanske har några leksaker från ett favoritmärke och vill handla fler. Alla leksaker som finns på sidan är CE och EG godkända. Dessutom har du 2 års garanti på allt du köper. Beställer du innan klockan ett på en vardag kommer också dina leksaker att skickas samma dag och leveranstiden står på den produkten du väljer. Men dom flesta kommer efter 1 – 3 dagar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *