Okategoriserade

Mörk eller ljus ?

Vem älskar inte choklad ?

Ibland måste man bara smyga undan och få en stund själv med lite choklad. Eller är inte du så ? Självklart kan jag äta choklad tillsammans med min familj, men ibland när jag är ute blir jag så sugen. på choklad och bara måste gå in i en affär och köpa mig en kaka.

Jag är en mjölkchoklad kvinna. Vad är du ? Många tycker det är godare med mörk choklad för att den inte är så söt och för att det är nyttigare. Men jag tycker inte om mörk choklad. Ju högre procent ju beskare är den. Om jag är sugen på nått söt vill jag ha choklad och då är just mjölkchokladen bäst. Det är både sött och så är det choklad. Men det är vad jag tycker.

Är det extrapris på choklad i affären brukar vi köpa några kakor och lägga i kylskåpet. Då finns det hemma om någon är sugen och om man vill smälta och göra nått kul av den. Bara att piffa upp vår sockerkaka häromdagen med lite ringlad choklad över var jättegott.