Inlägg

Vill du öka din förbränning vid träning ?

Det finns inga genvägar

Alla är vi olika på sommaren. Antingen rör vi på oss mer eller så blir vi lite latare och gör mindre och äter godare mat. Men vi alla vill må bra och har olika perioder i livet efter hur vi gör allt. Och man behöver inte träna ihjäl sig varken på sommaren eller den övriga tiden på året. Det kan räcka med att du bara går ut raska promenader på eftermiddagen eller tidiga kvällen för att du vill få upp ditt flås. Eller bara för att du känner dig piggare och vill röra på dig.  Och vill du öka din förbränning vid träning kan det vara bra att äta kosttillskott eller vitaminer.

Vill du öka din förbränning vid träning ?

Självklart ska man äta rätt om man både tränar och vill gå ner i vikt eller vill öka sin förbränning. Men det finns också andra hjälpmedel och det är kosttillskott. Om du dessutom går på diet kan du ta måltidsersättning. En måltidsersättning sätter fart på din viktnergång men du får också i dig det du behöver för att inte bli hungrig. Och att kunna träna utan att du känner dig hungrig. Hos Tillskottsbolaget finns det även en kategori som kallas fettförbränning där du kan få all information som du behöver.

Vitaminer

Något som också är viktigt att vi får i oss är d-vitaminer. Om du inte tycker om fet fisk tex kanske du inte får i dig den mängd som din kropp behöver. Och d-vitaminer är viktigt för ditt skelett och tänder. Är man vegetarian, äldre eller inte är ute i solen så mycket så bör man ta d-vitaminer.

Vill du öka din förbränning vid träning ?

Om du vill slippa tänka på när och hur många d-vitaminer du ska ta för att få i dig rätt mängd så kan du äta SOLID Nutrition Vitamin D. Den kan du ta när du vill under dan och det är en kapsel. Då får du i dig det du behöver då denna vitamin är en högdoserad vitamin. Varje burk innehåller 90 stycken kapslar och är både vegansk och svensktillverkad.

Tillskottsbolaget

Hos Tillskottsbolaget hittar du allt du behöver när det gäller kosttillskott, vitaminer men också träningstillbehör och vissa livsmedel som tex bars. Här finns också recept om du tex vill göra en proteinrik kladdkaka eller en god milkshake.

Du får poäng på det du köper och kan också få bonusprodukter när du kommer till kassan och ska betala. Handlar du för över 500 kronor får du också fri frakt.