Skip to content
Okategoriserade

Kan man ha för få ?

Inte jag i alla fall

Jag älskar skor och varenda nästan varenda gång när jag är ute och handlar något hamnar jag på en skoaffär. “Jag ska bara titta” brukar det väl heta. Eller ? Dom kan ju ha rea på några skor som kan vara bra att ha.

Men nu när jag letade efter ett par skor häromdagen och jag gick in i mitt rum där jag har alla skor så hittade jag dom inte. Så jag bestämde mig för att börja städa. Inte rensa den här gången utan städa för att få ordning på alla skor.

Jag slängde rent ut sagt alla skor på golvet och började från början. Och från början visste jag inte om jag skulle sortera dom i färg eller i användningsområde. Men det fick bli i användningsområde och färg. Alla mina ballerina tex står nu bredvid varann i färgordning och sen fortsatte jag hur högre klackarna blev och slutade med stövlarna. Så nu har jag lätt att välja skor efter vad jag behöver. Så skönt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *