Inlägg

Det är mer än man tror

Att flytta är inga dans på rosor

Häromdagen fick vi veta att några bekanta som vi umgås väldigt flitigt med ska flytta. Och dom ska flytta närmare oss och det gör oss väldigt glada. Nu slipper vi alla taxiresor fram och tillbaka när vi ska umgås och kan till och med gå till varandra utan problem. Men det där med att flytta det är mer än man tror. När man börjar planera så upptäcker man att det är en hel del som måste göras och framförallt planeras. Och det är vad vi nu gör tillsammans.

Det är mer än man tror

Visst kommer vi hjälpa till med det vi kan. Men det är så mycket mer praktiska saker som man måste tänka på. Och häromdagen när vi började anteckna tillsammans vad vi kunde göra och vad som måste göras så blev listan väldigt lång. Längre än vad vi tänkt. Våra män satt i en annan hörna och kom till oss och berättade att dom hittat och pratat med Grabbarna Flytt och deras flytthjälp som dom kan erbjuda.

Efter att vi tittat vad våra bekanta kan få hjälp med blev vår lista mycket kortare och vi pustade ut. Det här kommer ju bli enklare än vad vi trott.

Det är mer än man tror

Att få hjälp av Grabbarna Flytt innebär nu att vi kan titta om det är något som ska kastas eller gå till återvinning. Packning av saker får dom hjälp med både när det gäller möbler och små saker. Och det är ju bra för då vet man att allt bli packat och inte går sönder. När det sen gäller det som ska kastas och återvinnas tar Grabbarna Flytt också hand om. Så vi kan göra det finstilta medans resten tas hand om.

När det är bestämt vilket datum dom ska flytta kan vi vara hemma hos oss med barnen medan männen håller koll. Om dom nu behöver det.