Inlägg

Det är så bekvämt och luftigt

Sponsrat inlägg i samarbete med Hängmatta

Att gå runt i både hemma eller var som helst

Att klå upp sig när man går på restaurang eller träffar vänner är något som jag tycker är kul. För man känner sig uppklädd och fräsch och kläderna sitter snyggt. Men ibland kan det också vara skönt att få ha på sig kläder som både är bekväma och luftiga. Jag älskar att gå runt hemma och småpyssla hemma, vattna blommorna, plantera om nu på sommaren eller bara att stå och vika tvätt. Det kan vara riktigt avkopplande och jag tycker om när det är ordning överallt. Allt ligger där det ska och man hittar alltid vad man söker utan problem.

Det är så bekvämt och luftigt

Jag har hittat en sida som säljer jättesnygga haremsbyxor som är jättebekväma. Dom finns i olika färger och mönster, och till och med i flera modeller beroende på hur du vill att dom ska se ut. Och det är så bekvämt och luftigt.

Det är så bekvämt och luftigt

Alla mått finns under varje modell så att du hittar den modell du vill ha. Och varför inte ha flera modeller och färger för dom här byxorna kommer du att leva i när du börjar använda dom. Jag började bara använda dom när jag var hemma först, men sen har jag börjat använda dom även utanför huset. Varför ska man byta kläder bara för att åka och handla till exempel?! Om man tycker om det man har på sig så ska man också ha på sig det och inte lyssna på vad andra säger.

Luftigt även på kvällen

När det blir lite svalare på kvällen behöver man någonting som värmer och jag hittade denna kimono som man kan ta på sig när man sitter ute. Och den passar perfekt till dina haremsbyor också. Den har flera olika härliga färger med ett band i midjan så du kan knyta om dig.

Det är så bekvämt och luftigt

Många kallar det här för bohemiska kläder och dom börjar komma tillbaka mer och mer. Och det har nog med att göra att vi har jobbat hemifrån under en period och vi inte behöver använda kostymer eller andra kläder på våra kontor.

Hängmatta

Hos Hängmatta hittar du sköna kläder i en massa färger och mönster. Både till kvinnor och män så varför inte köpa ett par till din partner också när du ändå håller på. Men det finns också accessoarer, väskor och lite inredning. Det är enkelt att hitta på sidan och du beställer enkelt.