Inlägg

Idag är det inte tabu

Ett större samtalsämne

För några år sedan var det ingen som varken ville prata om sex eller sexleksaker öppet. Men idag är det inget konstigt och man pratar tom det öppet överallt. Och varför kan man inte göra det?! Det är ju faktiskt inget konstigt när man vet att många använder dom både som par eller som ensam. Lite tillfredsställelse gör alla gott och många får också ett lugn och mår bra. Idag är det inte tabu

Idag är det inte tabu

Att handla eller använda sexleksaker – idag är det inte tabu – och det går även att handla i butiker eller på internet. Och i dag är det lika många män som kvinnor som handlar detta. Och jag tycker inte att man ska associera själva ordet till något äckligt utan till något sensuellt istället.Det ska ju vara en stund för två eller en stund där man själv kan få den njutning som man vill ha och önskar.

Idag är det inte tabu

Återfuktande till torr hud

Nu på sommaren när det är varmt kan det vara skönt med en stund tillsammans och då till exempel med lite massage. Hos Sinamatic kan du hitta fler massageoljor som du kan välja emellan. Oljor som är återfuktande, fulla med näringsämnen och kan hjälpa till vid en läkningsprocess.

Men här finns inte bara massageoljor utan också sexleksaker för män, kvinnor eller par. Men också sexiga underkläder och accessoarer av olika slag.

Sinamatic

I Halmstad finns Sinamtics webshop och säljer sexleksaker och annat till vuxna.  Alla produkter på deras sida har hög kvalitet och är handplockade innan försäljning. När du beställer från sidan och inte vill se att andra ser vad du har beställt så behöver du inte vara orolig. Alla paket skickas antingen i en kartong eller ett vadderat kuvert beroende på vad du beställt. Och det paketet eller kuvertet är diskret och ingen kommer förstå vad det är i det. Så du behöver bara hämta det som vanligt på ditt närmsta utlämningsställe antingen via DHL eller Postnord. Beställer du över 599 kronor så är dessutom frakten fri. Annars gäller 39 kronor och det är bra. From den dagen du hämtar ut ditt paket har du 14 dagar på dig om du ångrar dig och vill skicka tillbaka varan eller varorna.

Idag är det inte tabu

Tycker du att det är lite spännande med lite sexiga underkläder finns det både klänningar, trosor och dressar att välja emellan. Varför inte ha en intim stund tillsammans med din partner och överraska hen med lite underkläder?! Du ser vilka storlekar det finns på sidan och har du valt något som dessutom passar ihop med något så kan du få exempel på det.  Och varför inte titta in på outleten när du ändå är inne på sidan. Produkterna som finns där säljs ut lite billigare på grund av att det finns ett större antal volymer utav dom. Det finns både leksaker, gelé eller massageolja att välja emellan.

Så ta en titt in på sidan och utforska nått både till dig själv eller partner. Eller varför inte bägge?! Har du frågor om någon produkt kan du både ringa eller skriva i formuläret som finns på sidan.