Allmän bröllopsguide

För bekväm

En skogspromenad med barnen

Nu när barnen har sommarlov så kan man och måste man planera sina dagar annorlunda. Jag ska försöka hitta på så mycket skoj som möjligt med barnen samtidigt som dom också ska få koppla av och göra det dom vill. Vi gjorde en liten skogspromenad häromdagen och möttes av några vuxna med barn som hade ställt upp några tält på ett fält och satt där och gjorde en massa saker.

Mina barn blev alldeles till sig och frågade om inte vi hade något tält hemma som dom kunde sätta upp. Varför då undrade jag. Men dom tyckte att det såg så mysigt ut med tälten, borden utanför där man kunde sitta och fika eller äta. Så nu ska jag titta i vårt förråd om det finns något tält. Annars får jag väl åka och köpa ett då. Det är väl inga problem. Om mina barn vill utforska och kolla hur det är att campa så ska dom få göra det. Jag är alldeles för bekväm för att campa då jag vill ha vissa saker i närheten. Sånna saker som barnen inte tänker på. Men vi ska testa.