Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Nya favoriten till lunch – grillad korv

Nu gäller det att se till att ha korv hemma

I helgen har vi knappt varit hemma. Vi har varit iväg och hälsat på vänner och sovit över för nu börjar sommarlovet för barnen. Och när vi vuxna sitter och kopplar av leker barnen antingen på gräsmattan eller i en pool. Det är så avkopplande. Och då måste man ju också fixa en snabb och enkel lunch. Och det har det blivit i helgen. Vi har grillat korv som just nu är en favorit här hemma för barnen.

Barnen fick också vara med och grilla sin egna korv om dom ville och det var klart att några ville. Annars så grillade vi åt dom. Och det blev några hamburgare och kycklingspett också för dom som ville ha något annat. Det finns ju så många korvar att köpa och grilla och vi hade både korvar till barnen och sen lite mer smaksatta korvar åt oss vuxna. Det var riktigt skönt att bara grilla och ta fram alla tillbehör och när alla var klara och ätit klart så var det inte så mycket disk. Så den här helgen har varit avkopplande men samtidigt jätterolig. Både för mig och barnen.

Lämna ett svar

Till startsidan