Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Har du rätt kredit?

Sponsrat inlägg i samarbete med Payup.se

Vilka är egentligen bäst?

Har du stora planer för sommaren som du vill göra? Du kanske vill göra en resa tillsammans med familjen nu när vi kan resa igen. Det är många som vill det och då gäller det att planera i förväg och inte förhasta sig. Eller att du ska hinna få det där passet som har utgått. För nu är det långa väntetider. Och när du ändå ska planera en resa så tänk efter noga vart ni vill åka och vad alla i familjen vill ha ut av resan.

Har du rätt kredit?

Eller så ska du stanna i Sverige och resa runt mycket med din bil. Och då kan det vara bra att kunna betala bensinen som du kommer att behöva. Och då kan du behöva ett bra kreditkort just för det. Dom bästa kreditkortet för vad du än ska betala är något som du då ska kolla upp. För vilka är egentligen bäst och har du rätt kredit?

Har du rätt kredit?

Vilket kreditkort du än väljer så ska du tänka på vilken anledning som du ska ha det till. Och vilket kort som är bäst just för dig. Vare sig det gäller resor, bensin eller att få kredit till ett lägre pris. Jämför dom olika korten som finns och vad som är bäst för dig. Ta reda på både fördelar och nackdelar med dom olika korten så att du inte får en chock när du sedan ska börja betala. Titta både på årsräntan och räntan du får betala som fota står i den lilla stilen och som man ofta hoppar över att läsa.

Rätt kredit

Använd inte kortet mer än vad du behöver för du ska kunna betala tillbaka dessa pengar i slutändan. Har du räntefria dagar på ditt kort har du längre tid på dig att betala, men det är inte rätt anledning att handla mer. Så titta över alla kreditkort innan du bestämmer dig.

Lämna ett svar

Till startsidan