Skip to content
Okategoriserade

Rädisor

Så gott

Häromveckan köpte jag rädisor som jag skulle skiva i vår sallad. Men det blev inte så många som hamnade i salladen för dom var så goda att bara stoppa i munnen. Och nu har jag köpt rädisor så fort jag åker till affären. Och helst två knippor. För dom flesta butikerna har : köp två för “antal kronor”.

Vi har tom sått egna rädisor nu i en låda. Så hoppas vi får upp lika fina. Och det som är bra är att när man tagit upp några stycken så sär man i fler frön där så har man rädisor hela sommaren. Man ska ju tom kunna så inomhus resten av året sen.

För att rädisorna ska hålla sig färska och inte bli mjuka så ska du rensa dom från bladen och tvätta av dom. Sen har du dom i en burk med lock i kylskåpet. Och då är det bara att ta fram några när du är sugen. Så bra.

One comment on “Rädisor”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *