Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Skapa en kolsyrad dryck och tjäna pengar på kuppen

Smaksatt vatten

Vi brukar inte ha för mycket läsk hemma, men jag kan ju säga att vi brukar ha mer läsk hemma under höst och vinter mot på sommaren. För då brukar det gå åt så mycket mer och då gäller det att passa på att göra egen kolsyrad dricka.

Kolsyrad dricka

Är det nått jag älskar på sommaren och när det är varmt så är det kolsyrat vatten med citron.

Jag brukar göra kolsyrat vatten i vår soda stream och sen hälla ner citronsaft i vattnet. Hur mycket brukar bli olika då citronerna smakar olika mycket. Jag brukar smaka mig fram tills jag får vattnet så gott som jag vill. Sen hjälper det till att lägga en skiva i vattnet när jag ska dricka det också.

Men man kan göra gott vatten med smak på många sätt. Speciellt nu på sommaren då jordgubbstna är söta. Eller varför inte lite rabsrbrr?! Du kan faktist använda vilken frukt du vill. Bara det är kallt, läskande och gott.

Du kan också starta och sälja en egen dryck

Det kommer nya dryck hela tiden och du kan också skapa en egen dryck. Tex så är matchapulver väldigt mättande speciellt om du blandar den med något fetare dryck som grädde eller cocosmjölk. Folk kan bli mätta en hel dag. Matcha är också bra för din hälsa och ämnesomsättningen. Så varför inte skapa en dryck på matcha och kalla den för tex MatchaMie. Du kan också göra om företaget till ett AB och då ta företagslån till aktibolag så att du också kan investera i den med tiden. Samt så kan du också se till att pengarna växer redan från början genom Företagslån till aktiebolag för att producera flera pallar direkt från början. Finns inga företag som kan producera lite i taget utan det kommer att bli flera pallar kanske 10 stycken på raken om du har lite otur. Har du tur kan du hitta någon som bara vill att du beställer en hel pall till att börja med.

Sedan ska du ut till flera livsmedelsbutiker och presentera just din vara. Du kan även vända dig till olika hälsokostbutiker då man kan gå ned i vikt med denna dryck. Testa även att bjuda in folk på olika event så de får testa din produkt och då kommer de också upptäcka hur fort de blir mätta på bara en klunk. Dricker de hela flaskan lär dina gäster vara mätta hela dagen och det är vad vi hoppas på.

Lämna ett svar

Till startsidan