Inlägg

För mycket att packa

Sponsrat inlägg i samarbete med Grabbarna Flytt

Vi slutade räkna kartonger

I helgen var vi hemma hos ett par bekanta som berättade att deras plan om att köpa ett nytt hus äntligen blir av. Dom har åkt runt och tittat och budat på några, men nu är äntligen papperna skrivna och allt är klart. Vi satt och pratade om hur allt skulle planeras, när det skulle planeras och vad som måste göras. Jag blev nästan nervös av allt planerande medans dom andra satt helt lugna. Men sen förstod jag varför.

För mycket att packa

I Stockholm finns det en bra firma som våra vänner vet om och som dom ska anlita. Och dom gör allt när det gäller både packning, flytt och städning. Så då förstod jag varför alla var så lugna. För när man har för mycket att packa kan det vara skönt att få hjälp.

För mycket att packa

Grabbarnaflytt.fi har hålla på med flytt sedan 2015 och vet vad allt innebär när det gäller en flytt. Att ha för mycket att packa spelar ingen roll då dom hjälper till med både det man tex har i ett kök – och det är ju inte lite. Till att ta hand om alla stora möbler och vet om dom behöver något skydd eller inte. Hur härligt låter inte det ?!

Jag gick till och med in på deras sida och tittade och såg att dom hjälper företag också och inte bara privatpersoner. Och det är ju super då jag vet en annan bekant som behöver flytta sitt kontor till ett annat. Dessutom får man en offert gratis när man skrivit in allt som man skulle vilja ha hjälp med. Sen är det bara att vara på plats när allt ska ske och man slipper kånka och bära allt själv. Hur smidigt som helst tycker jag ! Så gå in och titta du också om du behöver hjälp med någon flytt.