Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Härliga sommarskor

Finns en hel del att välja emellan

Tittar man runt på nätet så har det kommit ut en hel del sommarskor. Och till och med jag har svårt att bestämma vilka jag ska köpa. Det finns så fina modeller och att ha både platta och med klack kan ju vara riktigt kul. Då har man lite att välja emellan.

Sandaler är en sko som saknar visa delar och är tomma. Det finns sandaler som bara har en sula och sen något som fäster sulan i något som till exempel en rem runt foten, runt en tå eller underben. Men det som man man säger som mest är att man kan se själva tårna.

Sandaletter är en snarlik sko som oftast bärs av oss kvinnor. Dom har en klack vare sig den är låg eller hög. Och sen finns det flip flops som har en rem mellan tårna och som många använder på stranden,

Just ordet sandal fick vi i det svenska språket 1758 och härstammar från det grekiska sandalon.

Lämna ett svar

Till startsidan