Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Har ni provat hemleverans ?

Man kanske ska testa

I dag finns det reklam överallt var man än tittar. På tv, sociala medier och i mailen kommer det ena efter det andra. Och någonting som jag märker kommer väldigt mycket nu är just om hemleverans av mat. Både när det gäller matkassar med middagar eller om hemleverans av mat man beställer själv. Jag har inte testat detta då jag tycker det är kul att åka och handla, men ibland sitter jag och överväger det för att slippa dom där tunga kassarna. Har ni provat hemleverans ?

Har ni provat hemleverans ?

Det var lite lättare förut tycker jag för då fanns det inte så många att välja emellan, men nu finns det en hel del att välja på. I och för sig är det ganska bra för då finns det för alla smaker och priser. En utav dom företag som har den här tjänsten och som har funnits ett bra tag är Linas Matkasse. Deras matkassar har fri frakt och ingen bindningstid och det är nått som man måste titta på. Man kanske vill prova först om man tycker att det är något för sin familj och binda upp sig till något.

Har ni provat hemleverans ?

Nått som man också måste titta på är att matkassarna kan levereras hem. Men allas matkassar verkar utöka sina leveransmöjligheter nu tycker jag. Det är ju lättare om man bor i en större stad, så bor man lite utanför eller till och med ute på landet måste man se om det fungerar.

Nåt som många matkassar har också är rabatter när man testar en ny matkasse. För även om man tycker att det ser dyrt ut så måste man ju tänka på att när man handlar själv så kan det bli dyrare. Tiden att komma på en meny för veckan, att åka iväg och handla och släpa hem kassarna och sen att förbereda allt. Här har man ju allt i en kasse.  Du kan testa sån mat som du kanske inte alls har tänkt eller till och med lagat tidigare. Och vet man att man har massor att göra en vecka kan man välja en kasse med “lättlagad” mat. Och kanske en lite mer avancerad veckan därpå.

Titta på dom olika kassarna, leveransmöjligheter och vilket utbud det finns och gör ditt val. Det finns en hel del recensioner att läsa också om man känner sig osäker. Men det bästa är egentligen att välja med din magkänsla. Alla tycker om olika saker och det finns ett stort utbud där ute att välja på.

 

Lämna ett svar

Till startsidan