Allmän bröllopsguide

Ibland måste man

Det här unnar jag mig ibland

Är det något som jag brukar unna mig så är det att åka iväg på spa och bara koppla av. Det är så skönt och man blir så avkopplad. Sen får man så härlig energi efter. Så varför inte göra detta ibland och bara få lite egentid.

Man får en sån där för stor morgonrock och tofflor och går på olika behandlingar. Du kan paketera in dig i lera, få varma stenar på ryggen och bada i alger. Det beror alldeles på vart man åker och vad dom har för behandlingar.

Ska man åka över dan så gäller det att boka in dom behandlingarna som man verkligen vill ha. En del spa har hotell där du kan äta middag och välja fler behandlingar. Frukt och vatten brukar det finnas överallt. Vill man bada jacuzzi så är det bra att ta med sig en baddräkt. Men som sagt, det finns så mycket olika behandlingar och jag brukar ta lite ansiktsbehandling för man känner sig verkligen fräsch efteråt.