Inlägg

Konstgjorda blommor i min nya bostad

Vad tycker du om blommor egentligen?

Jag vet inte vad ni tycker om konstgjorda blommor, men ibland kan dom vara bra. Speciellt i mörka rum. Och speciellt i en restaurang. . I alla fall i mitt som inte är så ljust som andra rum. Jag älskar blommor även om jag inte är en som har blommor hemma, men jag tycker det är kul att köpa blommor.

I min nya bostad som jag flyttar inom 3 månader ska jag verkligen inreda. Jag träffade dessutom mäklare i går för att titta igenom lägenheten en extra gång innan jag bestämde mig. Så otroligt taggad och mäklaren som visade mig runt var vänlig och artig. Samt också lite som står på sin vakt för att kunna öka budet. Nu är det bara jag som är den enda som tittar på lägenheten så den kommer verkligen att bli min så härligt. Gillar du konst så har du även konst hos Kristina som dessutom säljer konst, kaffe, te och godis på sin sida.

Jag har hittat blåa hortensior på långa stänger. Jag älskar hortensior och har till och med torkat några själv och satte i en vas. Dom höll väldigt länge. Men nu har jag köpt konstgjorda istället och ställt i en hög vas inne på vår toalett. Det blir både en färgklick och sen ser det vackert ut.

Jag köpte blåa men det fanns andra färger också som ljusrosa och beige. Men jag ville ha en liten färgklick som bryter av på toaletten.

Kan nämna att när vi skulle se vår nya bostad så såg vi att vi hade två toaletter och flera skåp vilket gör att vi inte får det stökigt hemma då vi kan lägga in allt i skåpen och ha mindre stökigt. Gillar inte att det är stökigt eller massor av grejer utan less is more enligt min tycke.

Hur brygger man te?

Hur brygger man te en enkel guide för nybörjare

Te är en av de mest populära dryckerna i världen och har druckits i århundraden. Det finns många olika typer av te var och en med sin egen unika smak och doft. Men hur brygger man te på bästa sätt för att få ut det mesta av smaken och fördelarna? I den här artikeln kommer vi att gå igenom stegen för att brygga te på rätt sätt.

För att brygga te på bästa sätt är det viktigt att förstå vad te är och vilka olika typer som finns tillgängliga. Te kommer från en växt som heter Camellia sinensis och det finns fyra huvudtyper av te: svart, grönt, oolong och vitt. Varje typ av te har sin egen unika smak och doftprofil och kräver en annan bryggningsteknik för att få ut det mesta av smaken. Olika typer av te kan också ha olika hälsofördelar så det är viktigt att välja rätt te för dina behov.

  • Det finns fyra huvudtyper av te: svart, grönt, oolong och vitt.
  • Varje typ av te har sin egen unika smak och doftprofil och kräver en annan bryggningsteknik för att få ut det mesta av smaken.
  • Olika typer av te kan också ha olika hälsofördelar så det är viktigt att välja rätt te för dina behov.
  • Vill du köpa te online?

Vad är te?

Te är en dryck som tillverkas genom att brygga teblad i varmt vatten. Te kommer från växten Camellia sinensis och kan delas in i fyra huvudtyper: svart te, grönt te, oolong-te och vitt te. Det finns också andra typer av te såsom örtte, som inte tillverkas av teblad utan av andra växter och örter.

Svart te är den vanligaste typen av te och har en stark smak och mörk färg. Tebladen som används till svart te är helt oxiderade vilket ger teet dess karakteristiska smak. Grönt te är en annan vanlig typ av te som är mindre oxiderat än svart te och har en mildare smak. Oolongte är en mellanform mellan grönt och svart te och har en mer komplex smakprofil. Vitt te är den minst oxiderade typen av te och har en mild och söt smak.

För att brygga te på bästa sätt är det viktigt att använda rätt mängd teblad och vatten samt att brygga teet i rätt temperatur och under rätt tid. Det är också viktigt att använda högkvalitativt te för att få en god smak.