Inlägg

Konstgjorda blommor i min nya bostad

Vad tycker du om blommor egentligen?

Jag vet inte vad ni tycker om konstgjorda blommor, men ibland kan dom vara bra. Speciellt i mörka rum. Och speciellt i en restaurang. . I alla fall i mitt som inte är så ljust som andra rum. Jag älskar blommor även om jag inte är en som har blommor hemma, men jag tycker det är kul att köpa blommor.

I min nya bostad som jag flyttar inom 3 månader ska jag verkligen inreda. Jag träffade dessutom mäklare i går för att titta igenom lägenheten en extra gång innan jag bestämde mig. Så otroligt taggad och mäklaren som visade mig runt var vänlig och artig. Samt också lite som står på sin vakt för att kunna öka budet. Nu är det bara jag som är den enda som tittar på lägenheten så den kommer verkligen att bli min så härligt. Gillar du konst så har du även konst hos Kristina som dessutom säljer konst, kaffe, te och godis på sin sida.

Jag har hittat blåa hortensior på långa stänger. Jag älskar hortensior och har till och med torkat några själv och satte i en vas. Dom höll väldigt länge. Men nu har jag köpt konstgjorda istället och ställt i en hög vas inne på vår toalett. Det blir både en färgklick och sen ser det vackert ut.

Jag köpte blåa men det fanns andra färger också som ljusrosa och beige. Men jag ville ha en liten färgklick som bryter av på toaletten.

Kan nämna att när vi skulle se vår nya bostad så såg vi att vi hade två toaletter och flera skåp vilket gör att vi inte får det stökigt hemma då vi kan lägga in allt i skåpen och ha mindre stökigt. Gillar inte att det är stökigt eller massor av grejer utan less is more enligt min tycke.