Allmän bröllopsguide

Vad gör man när det är sportlov

Morgonmöte med familjen

Sportlov innebär att alla barn är hemma från skolan. Många vuxna har tagit ledigt för att tillbringa veckan tillsammans. Vissa hemma men vissa har bokat resor för att åka skidor. Vi kommer i alla fall vara hemma och vi ska snart ha ett litet morgonmöte för att kolla vad alla vill göra och vad vi ska göra. Eller inte göra kanske det r viktigt att bestämma också.

Jag har börjat ställa fram lite frukost på bordet och ska fixa något gott till barnen också.

Nått som jag vet i alla fall vad barnen vill göra denna vecka någon dag är att gå på mc Donalds och sen gå på bio. Det är evigheter sen vi gjorde det tillsammans så jag ska ta fram plattan och visa vad det går för filmer som vi kan se tillsammans.

Badhuset är också en sak som brukar vara populär. Men jag ska inte lägga fram allt på en gång utan dom ska få säga först själva. Så det blir en spännande frukost.