Allmän bröllopsguide

En härlig dag

Strålande sol

Att ta på barn en massa kläder för att gå ut när det är kallt måste planeras. När man kommit så långt så man står och stänger jackan kommer dom alltid på att dom behöver gå på toa innan vi går ut. Så nu tar jag alltid fram alla kläder först och ber alla gå på toa innan. Och det funkar för det blir som en rutin här hemma varje dag.

Väskan med fika, varm choklad och smörgåsar var klar och sen var det bara att få ut alla med sina pulkor. Jag har en egen som jag lägger det som ska med så ingen behöver bära. Denna dag tog vi till och med oss filtar om det inte fanns någon bänk att sitta vid för vi förstod att det var många som skulle till pulkabacken idag.

Solen strålade och barnen sprang upp och ner och roade sig själva och andra. Vi vuxna satte oss i solen på en filt med en varm kopp kaffe. Det var så mysigt.