Inlägg

Wendelins choklad Ingefära doppad i ljuschoklad

Köpa godis online och Ingefära doppad i ljuschoklad

Här ser vi ingefära som är doppad i ljus choklad så att chokladen inte tar över smaken helt och hållet. Detta är ett perfekt efterrätt eller dessert när man vill unna sig något till sin espresso eller kaffe latte. Även bra om man är lite sötsugen och då dämpar man sötsuget helt med endast 1-2 av dessa härliga bitar. Vi har även naturlig vaniljarom också som ger det hela en len smak men som absolut inte tar över. Vanilj tar alltid bort bismak i allt man använder vaniljen i. Vanilj kan även användas i kex och kakor inte för att de ska smaka vanilj utan för att en viss bismak försvinner och då förknippar man lukt och smak med just det goda och söta.

Vill du köpa godis online så har du Wendelins godis.

köpa godis online
Du kan köpa godis online hos Wendelins godis

Varför heter det naturlig vanilj arom eller naturlig arom?

Naturliga aromämnen är de aromer som kommer från en naturlig råvara och utvinns med traditionella processer som torkning, rostning eller fermentering. Produkten dvs i detta fall Wendelins ingefära doppad i ljuschoklad innehåller en naturlig vaniljarom som är utvunnen av en vaniljböna. Produkten innehåller aromämnen som smakar vanilj.

Ingefäran håller sig mjuk hela tiden och den ljusa chokladen är färsk och god i sin konsistens.

Ingefära är känd för sina nyttiga egenskaper och även är bra för din ämnesomsättning. Det är bättre att äta choklad med ingefära än att äta choklad med något ännu sötare om man ändå vill tänka lite på sin hälsa. För både choklad och ingefära är också två nyttiga antioxidanter. Speciellt vår ingefära doppad i mörk choklad  är något nyttigare alternativ och räknas till våra naturgodisar.

Driver du ett café?

Om du driver ett café och vill kunna erbjuda dina kunder något sött till kaffet eller espresso så passar denna exklusiva ingefära doppad i ljuschoklad perfekt. Du ställer då denna i kassan och frågar alltid kunden om de vill köpa något extra till sitt kaffe. Wendelins har även ingefära doppad i mörk choklad som passar bättre till espresso eller espresso crema. Ingefära doppas i ljuschoklad passar bättre till vanlig kaffe med mjölk eller kaffelatte och coffeeffelatte. Wendelins kaffe har även smaksatt bryggkaffe och smaksatt kaffe hela bönor som är helt utan socker och sötningsmedel. För vem har sagt att man måste ha en söt latte bara för att man vill ha sen smaksatt kaffe.

På ett café kan man även dricka ingefärashot som är otroligt starkt, surt och gott. Den är verkligen bra för ditt immunförsvar och ämnesomsättningen och du kommer märka av det inom 24 timmar.