Inlägg

Jag vill ändra mina steg

Nu ska knak och flisor bort

Nu är jag trött på att försöka smyga upp för trappen på kvällarna utan att väcka någon. Jag vet exakt vilka trappsteg det är som låter och knakar till när man går på dom, men ändå så hamnar jag på dom. För ofta så har man ju något i händerna och vill bara upp. Sen är det några flisor som strumporna fastnar i och när jag försökte fixa till dom blev det bara värre. Jag vill ändra mina steg och det är lika bra att ta hela trappan när det ändå ska göras.

Jag vill ändra mina steg

Att försöka mäta trappstegen själv och se hur man ska kunna renovera trappan var något jag försökte titta på först. Men nu har jag insett att jag inte ska göra det själv. Jag behöver ju göra så mycket mer än bara måla om den och det har jag inte erfarenhet av och inte heller tiden.

jag vill ändra mina steg

Jag har hittat en firma som finns i nästan hela Sverige och som kan hjälpa till med vår trapprenovering. Man kontaktar dom på deras sida och så kontaktar dom dig för ett kostnadsfritt besök. Då kan man gå igenom vad man vill göra med trappen när det gäller material och färg. Det kan ju bero på vad du har för trappa i dag i ditt hus och vad du vill göra med den. Och varför inte göra nått riktigt snyggt när man ändå håller på.

Sen mäts tappan och trappstegen med Formtrappan’s speciella mätinstrument så dom får exakta måtten. Och när det är bestämt vad som ska göras får man en offert på ett fast pris så man vet vad allt kommer att kosta. Det fasta priset gäller på trappir upp till 15 trappsteg, men du kan också få fast pris om du har fler trappsteg. Sen är det bara att bestämma vilket material och färg man vill ha och boka ett nytt möte när trappen ska renoveras.

Då tillverkas din trapp i Formtrappan’s fabrik som ligger i Västerås exakt efter dina önskemål. Fabriken är helt självförsörjande då all el till allt som behövs kommer från solceller. Och fabriken värms upp med överblivet material när trapportna tillverkas. Det som jag tycker är bra att man kan utnyttja trappen under monteringen. Det hade ju aldrig funkat om jag försökt mig på det själv.

När monteringen är klar går man igenom allt och det är tre års garanti på trapporna som monteras