Inlägg

Bemästra nätdejting

Är du så där hemskt ensam och bara längtar efter din drömdejt?

Nu kan du 5 lyckliga vinnare vinna en handbok som heter Bemästra nätdejting av André Armani som själv är expert i ämnet. Han har både spelat kvinna och man bakom datorn för att lära sig både hur män och kvinnor tänker.

Jag trodde att jag visste allt om män och kvinnor innan jag började läsa boken. På ett nochalant sätt ställde jag frågan till André om han kunde se igenom mig och min väninna Yasmin eftersom han var ju vad han själv kallar sig “expert”. När han väl hade grillat oss så satt vi helt paffa över hur väl han hade sett igenom vilka typer vi var efter ca 10 minuter.

Musik som triggar i gång din första dejt är också viktigt att tänka på så att din första dejt blir riktig romantisk och kärleks fylld till hundra procent. Så hur gör du då för att den du dejtar ska vilja träffa dig igen och igen tills döden skiljer er åt. För visst är det så med kärleken att man vill vara tillsammans så mycket som möjligt hela livet. Man vill äta tillsammans och umgås tillsammans hela tiden både när man är kär och när man bara vill ha sällskap.

Har ni varit inne på en dejtingsida?

Där berättar de om musik som triggar i gång din dejt så att du får den perfekta dejten med rätt musik.

På Sinful har de gjort två playlistor på Spotify. Det är en erotisk och en kinky playlista. Du kan hitta dessa playlistor här.

En förförarlåt är Wicked Game med Chris Isak där modellen spelas av Helen Christensen som också kanske möttes av en ren slump på olika dejtingsidor vem vet eller hur?

Undersökningen påvisade att ‘glädje hormonet’ dopamin också frisätts av abstrakta stimuli som musik och konst och inte bara av till exempel mat och sex som man tidigare har trott.

Hur hänger attraktionslagen ihop med musiken?

Vi vet ju också att enligt attraktionslagen så ska du redan känna att du har något för att få det du vill ha. Så lyssna på musik som höjer dopamin för att försäkra dig om att det du önskar också kan bli ditt.