Skip to content
Okategoriserade

När man behöver flytta

Har ni funderat på hur svårt det kan vara med människor som bara väntar på underhållning? De säger inte så mycket utan väntar konstant på att andra ska underhålla dem. De tar helt enkelt energi genom att kräva underhållning.

Har du sådana människor omkring dig är det dax att flytta så kan du anlita Flyttgubbarna och slippa jobbiga grannar. För vissa grannar lär sig inte de ska fira allt och skriker varje gång något ska firas. Man vill inte bo nära sådana människor. Flytta dit där det finns grannar på lagom avstånd eller som ger dig energi. Anlita då en flyttfirma som heter Flyttgubbarna så får du all hjälp du också behöver.

Nu finns det ett utmärkt knep för just sådana människor som tar ens energi och inte ger energi tillbaka. Du kan helt enkelt sätta dem i karantän.

Eller be dessa människor spela spel i stället för att fira så slipper du skrik. Du kan lära dem Fia med knuff eller Monopol för då är man tyst länge och stör inte sina grannar. Om inget hjälper flytta så slipper du allt både underhållning och skrik. För vem orkar med höga ljud i sitt eget hem där allt ska vara lugn och ro och detta har man dessutom rätt till.

Sedan är det bara att börja underhålla vilken knepig människa du än möter på vägen. Ibland kan man faktiskt hamna i ett större sällskap där folk inte riktigt vet hur de ska få tiden att gå fortare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *