Skip to content
Okategoriserade

Har du provat på kalligrafi

Med lite träning blir det riktigt fint

Om du tycker att det är kul att skriva och inte provat på kalligrafi så tycker jag att du ska göra det. Men du måste tänka på att det kan ta lite tid att få till det precis som du vill. Så ta dig tid på att träna och lär dig använda pennan som behövs.

En kalligrafipenna är en penna med stålspets. Men du behöver inte köpa så dyra pennor om du bara vill träna.  Då kan du använda en tuschpenna med fiberspets. Du kan hitta både övningsblad och pennor i butiker som har. pennor. Men det finns också övningar på nätet eller filmer som du kan se för att få lite tips.

Sen kan du göra dom där fina texterna själv ifall du ska ge bort ett kort till nån som fyller år. Eller varför inte skriva en speciell text och sätta upp på väggen.

Jag tycker att det är kul att lära mig lite nya saker som jag inte kunde tidigare så varför inte koppla av och lära sig skriva snyggt.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *