Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Hummern är framtagen

Det är ju också tradition

Hummern är framtagen ur frysen inför nyårsafton imorgon. Det är ju också tradition att äta varje år, och. man tröttnar aldrig på det. Inte vi i alla fall.

Däremot ska vi göra lite ändringar när det gäller maten imorgon. Man gör alltid för mycket. Istället för både för-, varm- och efterrätt kommer vi att äta blandade skaldjur i stora skålar med is. Då kan man sitta länge och ingen behöver springa ut och in i köket och duka fram och ut. Och så blir det mindre disk och matlagning.

Ute har det redan börjat smälla då det verkar varit många föräldrar som köpt smällare åt sina barn. Varför kan man inte hålla sig till rätt dag och tid ?! Och hur kan barn ha dessa smällare ?

Bästa måste ju vara att äta god hummer i en båt

Har du funderat på att köpa en begagnad båt? Det blir billigare och då har du dessutom råd att äta lite dyrare mat som hummer och kräftor samt även lite räkor. Du ska också ha god bröd och massa goda ostar till detta för att bli riktigt mätt. Det hade inte varit fel med en quicksilver båt och lite god mat som en omväxling för att koppla av. 

Det finns folk som även bosätter sig i sina båtar sommar som vinter för att slippa betala hyra och då blir det helt plötsligt billigare att ha en båt. Tänk dig själv att slippa betala en hyra och kunna resa oftare. Varje morgon vaknar du av en ny utsikt från ditt hem dvs din båt. Har du familj är det också lättare att lämna av dina barn i skolan mm då du kan förflytta båten så nära som möjligt till närmaste ställe barnen ska av på. Har du hund så kan du flytta båten nära en skog så att hunden kan få springa fritt när hunden än vill.

Lämna ett svar

Till startsidan