Skip to content
Okategoriserade

Fredslilja

Jag har köpt flera stycken

Häromdagen när jag var ute och handlade gick jag slumpmässigt in i en blomsteraffär. Jag stannade till framför olika storlekar av fredsliljan och kände att jag bara måste ha några stycken. Dom är ju både gröna och har dessa vita blommor som kommer.

Jag pratade länge med tjejen som hade butiken och fick reda på att fredsliljorna kan stå både mitt i rummet och i skuggan då dom inte ska stå mitt i solgass. Det är ju super. Dessutom finns dom i olika storlekar och jag vill ha några blommor mitt på matbordet också.

Dessutom kommer det vattenånga ur de stora gröna bladen. En fredskalla som är medelstor ska kunna göra luften fuktigare på en yta av 10 kvadratmeter ! Så det slutade med att jag kom hem med en stor som jag ska ställa i vardagsrummet på golvet. Men jag kom också hem med 6 stycken mindre som jag ska placera runt om i rummen. Får se om jag ska köpa fler.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *