Skip to content
Okategoriserade

Serier och popcorn

Varför har jag inte gjort det tidigare ?

Under jul och nyår har barnen lekt för full och jag har kunnat ägna lite tid för mig själv. Det har varit ganska skönt att bara ligga i soffan med en bok under en filt. Men nu har jag börjat med nått annat. Jag har hittat en del serier som jag tittar på när barnen gått och lagt sig eller leker.

Och dessa popcorn som jag bara måste ha. Det luktar popcorn i hela köket och efter att ha saltat dom kan jag njuta av dom alldeles själv framför tv’n. Min lilla ego stund och bara koppla av. Det som gör mig så arg är alla dom där cornen som inte blir poppade i botten av påsen. Man kanske ska ta och köpa majs på påse och poppa i kastrull istället ?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *