Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

En underbar jul

Men nu är den över

Även om man planerar så långt i förväg som man gör innan jul så går det så fort över. Man samlas, tittar på Kalle Anka, äter gott och öppnar julklappar. Och sen är det bara över.

I år gjorde jag kalkon till julafton. Det är alltid kul att byta om lite och göra lite nytt. Självklart hade vi skinka också, men jag ville göra något speciellt i år. Brysselkålen var också med på bordet och likaså hemmagjord gelé.

Eftersom vi gjorde både skinka och kalkon har vi mat över. Den ska jag skiva och frysa in i förpackningar som sedan bara är att ta fram. Och eftersom både skinka och kalkon blev så god så ska jag använda dom resterande bitarna till både sallad, paj eller någon annan middag och inte bara på smörgås.

Lämna ett svar

Till startsidan