Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Julpapper

I år blir det vitt och elegant

Jag älskar att slå in paket till jul. Att ta fram alla julpapper och fina snören och slå in paketen i lugnt och ro. Och vi brukar alltid ha färgglada papper med en massa tomtar och julmotiv på. men i år har jag gått in för vitt och elegant.

Julpapper

Många affärer säljer julpapper för fullt just nu och köper man två får man en tredje på köpet och så vidare. Men jag har lärt mig att inte köpa dessa papper för dom går lätt sönder så fort man vänder på dom eller viker in pappret.

Så i år har jag köpt lite finare och dyrare papper och massor av vita band och satt runt julklapparna. Jag har lite kvar att slå in och kanske några kvar att köpa. Men allt kommer att bli klart till julafton.

Lämna ett svar

Till startsidan