Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Slå in paket

För att få koll

Nu är det dax att slå in paket tycker jag ! Vi brukar inte göra det förrän dom sista dagarna, men nu känner jag att barnen börjar gå och titta i skåpen ifall dom hittar nått som är gömt. Och om jag slår in paketen så har jag lite mer koll på vad som finns. Och kanske tom inte finns och önskats.

I år har jag köpt mer enkelt papper än just julpapper som jag ska slå in paketen i. Julpapper som man köper på rulle i butikerna går så lätt sönder tycker jag. Så det blir vitt, silver, guld och fina band runt istället. Då blir det fint under granen och paketen går inte sönder direkt när man tar i dom.

På nätet har jag hittat en massa olika förslag på hur man kan slå in paket om man inte har någon kartong. Det tycker jag är jättekul och jag ska försöka få till lite fina paket.

Lämna ett svar

Till startsidan