Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Snö

Det blir mycket ljusare

Snö i all ära. Det är både negativt och positivt med snö tycker jag. En jul utan snö är verkligen tråkigt, men för mycket snö blir bara för jobbigt. Det finns många som både är glada för snön och många som verkligen hatar snön.

Jag tycker det är jättemysigt med snö – om det inte är för mycket. Då blir det både tungt att skotta, bilen ska skopas och det blir jobbigt i trafiken. Men snö kan också göra att barnen är ute mer och får friskt luft. Dom åker pulka, gör snögubbar och grottor och tycker det är riktigt kul att vara ute även om det kanske är kallt.

Det är ju bara att ta på sig lite varmare kläder, se till att alla har att göra så man håller sig varm. Och finns det något bättre efter att man har varit ute en hel dag i kyla att komma in och dricka varm choklad, sätta sig framför en brasa eller bara krypa under en tjock och mysig filt ?!

 

Lämna ett svar

Till startsidan