Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Speciella julklappar

Inlägg i samarbete med Sinful

Julen närmar sig med stormsteg tycker jag och på söndag är det första advent. Jag har börjat ta fram lite ljusstakar och annat så jag ser att dom fungerar. Men jag håller också på att skriva upp alla speciella julklappar som kan tänka köpas.

Speciella julklappar

För hur lätt är det att köpa något till någon som redan har allt. Man köper ju det man behöver och då finns det ju inget kvar att köpa. Så i år tänkte jag köpa lite speciella julklappar till några nära som vi brukar fira lite jul tillsammans med.

Men jag hittade denna julkalender som jag bara måste köpa till min nära kompis. Den innehåller 24 stycken produkter för par med inspirationshäfte med tips och idéer. Det låter väl kul. Dessutom kommer det man beställt i diskreta förpackningar.

Sidan som jag har hittat denna julkalender på har en hel del produkter som man kan köpa både till män, kvinnor eller par. Det finns både glidmedel, spel och billiga sexleksaker.

Nått som är väldigt nyttigt för oss kvinnor är bäckenbottentränare. Men du kan också använda den tillsammans med din partner för en stimulerande stund tillsammans.

speciella julklappar

Sinful

Vad du än beställer på Sinful’s sida så kommer alla dina produkter i diskreta förpackningar. Och det finns produkter för alla. Det behöver inte bara vara leksaker utan det finns också tillbehör och lite sexigare underkläder. Vem vill inte vara riktigt snygg för sin partner ibland och dessutom känner man sig snyggare och sexigare själv.

Jag har hittat en del korsetter som är väldigt snygga och som jag är sugen på att köpa.

Som många företag har just nu har också Sinful “Black week” så det gäller att passa på nu. Så gå in och passa på och beställ nu så hinner du få det du vill ha.

1 comment / Add your comment below

Lämna ett svar