Inlägg

Vad vore en bal på SLOTTET vett och etikett

Avloppsrensning på slottet

Ingen människa vill råka ut för att det blir stopp i avloppen. Tänk om ni är inbjudna till ett slott och helt plötsligt blir det stopp i avloppet. Sedan blir det översvämning och ni alla flyter i slottet pga av denna katastrof.

Man bör då anlita någon som kan göra rent i avloppen och avloppsrensning strax innan bal på slottet så att man verkligen inte råkar ut för detta. Tidningarna kommer då befinna sig där och ta bilder av gästerna som flyter runt på vattnet pga av att olyckan har varit framme. Sedan kommer detta sändas på tv och man ser massa skrikande gäster med fina balklänningar flyta omkring. Må detta aldrig ske när kungafamiljen har represnationsmiddagar med utländska statsbesök.

Se till också att ha en bra avloppsrensning för detta tillhör också vett reglerna. När du kan detta med vett och etikett kan du fånga dig en miljonär. Se tipsen nedan! Många baler är också välgörenhetsbaler och nedan ger jag tips på vad man mer kan göra.

De 8 hetaste tipsen om hur man fångar en miljonär:

Anmäl dig som frivillig till ”fina” välgörenhetsgalor och bidra till en bättre hälsa.
– Det är där man hittar män med stora hjärtan och ännu större plånböcker.

Gå på idrottsevenemang.
– Särskilt golf- och tennisturneringar rekommenderas. Se till att smita in på VIP-sektionerna.

Våldgästa societetsfester.
– Du behöver inte vara inbjuden. Se bara till att dyka upp när de pågått ett tag. Då går det att smita in.

Börja spela golf.

Intressera dig för veteranbilar 

Möt högdjuren i jobbet.
– Tjäna pengar medan du jagar pengar, helt enkelt. Bli mäklare av lyxlägenheter. Eller flygvärdinna, till exempel. Fast då ska det vara på privata jetplan.

Häng i barer.
– Den klassiska jaktmarken fungerar fortfarande. Men man ska välja barer med omsorg. De som huserar på femstjärniga hotell anses särskilt bra.