Inlägg

Mitt hår

Ta hand om ditt hår

I somras så fick mitt hår både sol och många inpackningar efter många bad, men nu på hösten så måste man ta hand om håret. Det kan bli torrt och tråkigt och totalt livlöst. Och när håret är livlöst och tråkigt så ser håret varken fint ut eller man får inte till det som man vill.

Vad ska man göra åt det då ? Hjälper hårinpackning och alla dessa balsam som man köper ?! Är det inte bättre att köpa produkter som verkligen hjälper ?!

Att tillsätta hårvitaminer till håret ska vara det bästa. Och det finns en massa reklamer överallt på vitaminer. Men om man pratar med en erfaren frisör så ska man köpa något som dom rekommenderar och som verkligen fungerar.

mitt hår

Jag har fått tips om Priorin som är ett kosttillskott för håret. Det ska förse hårrötterna med näring och är bra för oss kvinnor med tunt hår. Och ifall du är dom som tappar mycket hår. Det här är verkligen något för mig för när jag sätter min borste i håret och fönar mitt hår så ser jag att att jag tappar hår. Och det är inte kul.

Med det här tillskottet blir håret mer levande, fylligare och mer glansigt på 12 veckor och det är något som jag eftersträvar.

Man ska ta två kapslar om dan i 90 dagar och efter det tar man en om dan. Inte mer avancerat mer än det och det tycker jag är bra. Dom ska användas i minst 3 – 6 månader för att få ett bra resultat så det är ju inget som är konstigt eller avancerat. Håret växer ju inte så fort.

Avfall

Att tappa hår är inte kul, och. håret kan både bli tunnare och tråkigare. Och ibland undrar man varför det händer. Och det behöver inte bero på att du bli äldre utan andra saker också.

Om du är stressad under en period så kan du tappa hår, mem också om du har någon sorts av allergi eller äter dåligt.

Hos Stylingguiden kan du köpa dom bästa hårvitaminerna som passar just dig. Här finns alla svar på dom frågor du har och som du säkert har sökt på. Du kan också köpa accessoarer, stylingprodukter och andra hårvårdsprodukter du vill ha.

Det. finns också andra saker att hitta på sidan som du tycker är är intressant när du ändå är inne på sidan. Jag har hittat en hel del andra saker som är kul cóch jag rekommenderar dig att titta in åå sidan.