Inlägg

En härlig film om en amerikansk kung

King Ralph

Vad gillar du för filmer? Alltid kul att få tips på vilka filmer folk gillar och tar gärna emot tips på liknande filmer som ovan. Har även sett filmen King Ralph som också är en ganska rolig film om en amerikan som får bli kung i England. Amerikanen är vulgär och det ogillas av engelsmännen.

Alla dessa kungliga filmer ska jag lägga upp i en exceldocument

Om man ej kan hantera excel så finns det faktiskt excelutbildning man kan gå så man lär sig allt om detta program som faktiskt är bra att kunna.
Vill du också ta med dig en kunlgihet på en Harley Davidson färdmedel? På Bike Line säljer de customdelar och tillbehör till Harley-Davidson. I början hade de inte så mycket grejer för att nu ha 800 000 olika artiklar i sitt lager.
De  har alla delarna från alla de stora tillbehörsfirmorna i USA och Europa, såväl som originaldelar från Harley-Davidson. Kawasaki, Ducati, Indian och Victory. De har också slitdelar och tillbehör till japanska, Italienska och tyska motorcyklar. Jag själv har aldrig kört en motorcykel och har aldrig suttit på en. Jag vet ej om jag skulle våga åka i en sådan är lite rädd för höjder och hastigheter.

Fast om jag skulle inte tacka nej om jag fick hem en sådan motorcykel bara jag vet vart jag ska vända mig för reservdelar. Nu har jag ju Bike line att vända mig till så det känns lite tryggare.

Är du rädd för att åka motorcykel så kan du i stället välja att åka en helt vanlig buss. Buss känns mycket hederligare och vänligare för miljön dessutom. Kolla med miljökontoret om du inte vet vilka regler som gäller i din egen stad.

Sedan kan du även cykla om du känner att det går fortare och slippa vänta på bussen när du har bråttom eller när du har missat bussen.

Du kommer spara mer pengar med cykeln och kan då ha råd med lite udda och fin konst hemma.